|
cemil4623
|
 |
« on: 09 March 2010, 11:08:12 » |
|
 :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ege
|
 |
« Reply #1 on: 09 March 2010, 14:10:21 » |
|
ED'im şu an gayet memnunum ama yasal olmayan yollardan kasmayı düşünmedim değil  Böyle bir yolu seçseydim EK açardım. Ama bol zaman ve emek harcayarak da RP, gayet güzel yerlere getirilebilir. MS de 45'ten sonra iyi bir yer alıyor. Aslında hepsinin birbirini tamamlama özelliği var. Sen hangisine alışıksan, hangisini gerçekten iyi oynayabildiğini düşünüyorsan ona yönelmelisin. En doğru yolu bu 
|
|
|
|
|
|
20:50 Fros Riky [58]: its easy to type polish 20:50 Fros Riky [58]: just bang your head on the keyboard
|
|
|
|
cemil4623
|
 |
« Reply #2 on: 09 March 2010, 14:30:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Assia Rain
|
 |
« Reply #3 on: 09 March 2010, 16:38:42 » |
|
Sözün özü lafin kisasi Paladin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonf
TibiaTR Test Staff
Warlock

-ZoNF-
|
 |
« Reply #4 on: 09 March 2010, 17:15:31 » |
|
Paladin.
İşte nedenler; -Büyücülerin iyi vuruşlar yapabilmesi için büyü kullanmaları gerekir. Ama paladin, büyü kullanmadan her atışta öküzümsü vuruşlar yapabilir. Ayrıca büyü de yaparak daha güçlü vurabilir.
-Heal büyüsü çok güçlüdür. 50den sora tek başına hydra kesebilirsin mesela. AMa büyücünün de healı güçlü olmasına rağmen büyücüler kesemez.
-Uzaktan kaçarak normalde bir knightın kesemeyeceği yaratıkları solo kesebilirsin. Level 18de çok rahat dragon alırsın ama knightın kesebileceği minimum level 30-35tir.
|
|
|
|
|
|
It's your choice where you go from here. Go the wrong way and we'll be there! Or come clean while you still can When goin' inside of Tibialand... Take your pick but take it quick...
|
|
|
|
Ege
|
 |
« Reply #5 on: 09 March 2010, 18:48:20 » |
|
Solo için en iyisinin RP olduğuna ben de katılıyorum. Keşke Paladin açsaydım 
|
|
|
|
|
|
20:50 Fros Riky [58]: its easy to type polish 20:50 Fros Riky [58]: just bang your head on the keyboard
|
|
|
SHADE
Hamdi
Administrator
Demon

Rico Pasa
|
 |
« Reply #6 on: 09 March 2010, 19:42:13 » |
|
ed forever kardesim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raqpy
|
 |
« Reply #7 on: 09 March 2010, 22:05:50 » |
|
bana sorarsan knight ac derim baya bi para kas. kastigin parayla bi sorc yap sıkılana kadar sorcu oyna.sıkıldıgın zamanda bi pala ac. sorcdan sıkılınca palaya, paladan sıkılınca sorce gec kas;p
|
|
|
|
« Last Edit: 09 March 2010, 22:06:55 by Raqpy »
|
|
Hayattan Beklentilerini Alcak Tutacaksinki Hayal Kirikligina Ugramayasin =]
|
|
|
Zonf
TibiaTR Test Staff
Warlock

-ZoNF-
|
 |
« Reply #8 on: 09 March 2010, 22:17:21 » |
|
Ciddi ciddi kasacaksan tek karaktere yoğunlaşmalısın bab. Hamdi sen de bi anlayamadın şu paladini  Aç bitane de anla artık paladinin nekadar baba olduğunu.
|
|
|
|
|
|
It's your choice where you go from here. Go the wrong way and we'll be there! Or come clean while you still can When goin' inside of Tibialand... Take your pick but take it quick...
|
|
|
SHADE
Hamdi
Administrator
Demon

Rico Pasa
|
 |
« Reply #9 on: 09 March 2010, 22:40:33 » |
|
sana 3 tane sebep söyleyeyim paladin oynamamak için. kendi sebeplerim
train yapmaktan nefret ediyorum kaça kaça canavar kesmekten nefret ediyorum düşük levelde pg yapamamaktan da nefret ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonf
TibiaTR Test Staff
Warlock

-ZoNF-
|
 |
« Reply #10 on: 10 March 2010, 02:56:45 » |
|
Train ve kaça kaça olayına bi çözümüm yok ama düşük levelde pg yapamamak die bişey yok. Tek de yaparsın, blockerla da yaparsın, druidden daha iyi yaparsn hem de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SHADE
Hamdi
Administrator
Demon

Rico Pasa
|
 |
« Reply #11 on: 10 March 2010, 18:53:55 » |
|
hadi ordan tolga. ben benim druidi 2 günde level 28 den 59 a getirmiştim. avalanche gfb vs varken kimse düşük levelde mage ile kafa tutamaz pg konusunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kral Berat
|
 |
« Reply #12 on: 10 March 2010, 19:15:27 » |
|
Abi sen normal misin? Benim de druid var 1 bp gfb var kıyamıyorum  10 Bp İcicle aldim (9 bp var elimde ama hiç icicle kullanasım yok  ) Senin yazıları okuyunca içim bi tuhaf oluyor... En iyi voca gelince paladin tartışmak boşuna  Ama en sevilerek yapılanda druid veya knighttır (benim için  )
|
|
|
|
|
|
Karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye.Uzaktaki sevgilime demiş.Ulaşamazsın ki demişler.Olsun hiç olmazsa yolunda ölürüm demiş.
|
|
|
|
Tugay
|
 |
« Reply #13 on: 10 March 2010, 23:57:27 » |
|
hepsini deneyip kendine en uygun olanı seçmelisin herkesin yeteneği farklı 
|
|